Missie & visie

Wij streven ernaar om voor onze klanten het hoogste niveau te leveren op het gebied van hoogwaardige engineering, productie en bouw voor een reële en concurrerende prijs.

Wij handelen op een verantwoordelijke manier met betrekking tot ons milieu, bieden eerlijke economische kansen, werken veilig en beschouwen de mensen als activa in al onze activiteiten. Wij handhaven de hoogste niveaus van professionaliteit, integriteit, eerlijkheid en billijkheid in onze relaties met onze leveranciers, onderaannemers en klanten.

Kortom, we zijn een robuust en flexibel bedrijf dat zich aanpast aan de ups en downs in de afzonderlijke bedrijfstakken, zodat onze klanten op ons kunnen vertrouwen dat we er zijn wanneer ze ons nodig hebben, in goede tijden en slechte tijden.

De Houcon-group is een onafhankelijke organisatie die wereldwijd gespecialiseerd is op het gebied van productie, fabricage, reparatie, modificatie, onderhoud en in-/verkoop van port handling equipment, intern transportmaterieel, hijs- en hefwerktuigen, onderdelen van offshore installaties en aanverwante logistieke transportoplossingenDaarnaast biedt de Houcon Group leaseconcepten voor RoRo– en Port-trailers.