Over Houcon

De Houcon-group is een onafhankelijke organisatie die wereldwijd gespecialiseerd is op het gebied van productie, fabricage, reparatie, modificatie, onderhoud en in-/verkoop van port handling equipment, intern transportmaterieel, hijs- en hefwerktuigen, onderdelen van offshore installaties en aanverwante logistieke transportoplossingenDaarnaast biedt de Houcon Group leaseconcepten voor RoRo– en Port-trailers.

Met kantoren, vertegenwoordigers en productiefaciliteiten in o.a. Nederland, Polen, Slowakije, Tsjechië, Zweden, Zwitserland, China en Dubai is de Houcon Group mondiaal vertegenwoordigd en heeft zij sinds de oprichting in 1986 een stevige marktpositie verworven.

Door de jarenlange kennis en ervaring, moderne apparatuur gecombineerd met hoog opgeleid en deskundig personeel levert de Houcon Group kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor al uw vraagstukken. Vanzelfsprekend volgens CE-markering, NEN-veiligheidsrichtlijnen en met aandacht voor het milieu. Veiligheid, kwaliteit, betrokkenheid en expertise staan centraal in onze dienstverlening en bieden u de zekerheid van optimale resultaten.

De Houcon Group is betrouwbaar en (merk)onafhankelijk en streeft voortdurend naar continuïteit voor de klant op basis van partnership met langdurige samenwerking. Daarnaast levert de Houcon Group een volledig scala aan dienstverlening: van advies en ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer. En dat alles met een multidisciplinaire aanpak vanuit één aanspreekpunt.

Laatste nieuws