Modificaties & revisies

Of het nu gaat om modificatie of aanpassingen aan nieuwe of bestaande heftrucks, kranen, grondverzetapparatuur en transportmiddelen, Houcon Construction Services maakt van standaardproducten maatwerk, specifiek voor de importeur, dealer of eindgebruiker. Dat is altijd goedkoper dan een heel nieuw product ontwikkelen voor een éénmalige toepassing.

Houcon Construction Services is in deze situatie vaak gesprekspartner en uitvoerder in opdracht van de verkopende partij. Te denken valt aan het verbouwen van heftrucks, kranen en grondverzetapparatuur volgens klantspecificatie, draaicirkels aanpassen, masten inkorten enzovoort.

Modificatie en revisie van containeropneemapparatuur
Houcon Construction Services is groot in groot onderhoud, revisie en modernisering van containeropneemapparatuur. Maakt vóóraf een plan van aanpak, een revisievoorstel of eventueel modificeringsvoorstel waarbij alle delen van de containeropneemapparatuur aan de beurt komen. Zodat als het ware aan een tweede leven begonnen kan worden.

Onze medewerkers zijn thuis op het gebied van constructie, hydrauliek en elektrische installatie. Elke keur – eventueel ook uitgevoerd door een notified body – wordt met glans doorstaan.